5% afvallen in 5 weken

Krijg weer grip op je gezondheid. Een korte training om 5% af te vallen in 5 weken

€100,-

Nu slechts 20,-

*dit aanbod (€20,- i.p.v. €100,-) is 2 weken geldig (tot 10 december 2021).

Overzichtelijk

Een compleet “kind kan de was doen” programma met simpele en duidelijke lessen.

Compleet

Zowel voeding, training èn ontspanning komen aan bod. Alles om doelgericht af te kunnen vallen

Geen onzin

Geen trends, hypes of mythes. Gewoon terug naar de basis. Simpel en effectief.

Klaar voor verandering?

Ben jij er klaar voor om weer grip te krijgen op je gezondheid door in 5 weken 5% af te vallen, dan is dit nu het juiste moment.

Velen van ons zijn de afgelopen jaren langzaam aan een beetje dikker en minder fit geworden.
De Corona crisis heeft dat niet alleen pijnlijk bloot gelegd, maar ook nog eens versneld. Ruim 30% van de wereldbevolking is de afgelopen 1.5 jaar nog meer aangekomen.

Het is lastig om ten tijde van chaos je gezondheid bovenaan te stellen. Je wil het graag goed doen voor anderen, hebt behoefte aan gezelligheid en gebrek aan stuctuur.

Waar begin je en hoe pak je het aan in de beperkte tijd die je hebt.

Daar is nu een oplossing voor...

Met de juiste kennis en tools wordt het eenvoudig om de juiste stappen richting maximale gezondheid te zetten. Het 5 x 5 programma is het antwoord.

Dit programma geeft je inzicht in je eigen huidige leefpatroon. Het leert je de essentie over een gezond leven. En geeft je het raamwerk om je doelen te behalen.

Met de 5 lessen van het 5 x 5 programma ga je weer terug naar de basis. De prachtige eenvoud van een gezond eetpatroon. Verbeter je gezondheid, haal plezier uit lichaamsbeweging, leer weer op de juiste manier te ontspannen en verlies overtollige kilo’s.

Niet met een pil.

Niet met een wonder dieet.

Maar wel weer met een lach op je gezicht.

Als de verleiding te groot is

De wereld is ingericht om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. We hoeven niet meer op te staan om de TV aan te zetten. We hebben een lekkere warme auto om in te stappen. Afspreken doen we via Zoom. En als we trek hebben bestellen we thuisbezorgd.
Ongemerkt worden we steeds luier en vermijden we alles wat moeite kost.

En daarmee nemen we afscheid van een ijzersterke gezondheid en goede weerstand die we vroeger altijd hadden. Het maakt ons kwetsbaar.

Het is tijd om je eigen weerstand weer te verhogen. Zodat je minder vatbaar wordt voor de risico’s om ons heen.

Weer lachend op het strand.

Of gelukkig in je kerstjurk.

Zonder onzekerheid.

Lees de reviews van andere deelnemers

Poekie
Lees verder
Ik was op zoek naar een manier om gezonder te eten en een paar kilo af te vallen zonder dieet. Ik wil gezond eten begrijpen op een zodanige manier dat ik kan improviseren met eten en boodschappen doen. Toen de mail van Sam kwam met de vraag of ik ook klaar was met die overtollige kilo’s dacht ik volmondig ja. Sam recepten die echt heel lekker zijn. Mijn kruidenkastje is behoorlijk uitgebreid en sojabonen zitten inmiddels standaard in mijn vriezer. Ik ben meer afgevallen dan ik me tot doel had gesteld. Ik kan dit wel volhouden als levensstijl.
Anja
Lees verder
Ik vond het een heel gevarieerde cursus met veel informatie en ook met lekkere recepten. Ik heb voor mezelf meer inzicht gekregen op wat ik aan vitaminen, koolhydraten, vetten enz. binnen krijg en wat ik nodig heb en evt tekort kom, door met een app te werken. Ik heb er 1 kg afgekregen, maar mijn gewicht is eigenlijk al jaren hetzelfde. Door de jaren heen word je bij iedere tip steeds wijzer in wat te eten en bewegen om een beetje gezond in het leven te blijven staan. En daar gaat het uiteindelijk toch om, nietwaar? Bedankt voor jouw bijdrage daarin, en ik hoop de laatste 2 delen van week 10 nog te kunnen volgen.
Sabrina
Lees verder
Het 10 weken programma is motiveerde manier om je doel te bereiken. Een op maat gemaakt programma waar je bijhoudt wat je eet en wat je aan voedingstoffen binnen krijgt. Zo krijg je een duidelijk inzicht van je voedingspatroon. Op die manier ga je ook anders kijken naar je eten en bewustere keuzes maken. Sam staat altijd voor je klaar met extra tips & tricks. Uiteraard ga je ook lekker sporten en bewegen met dit programma. Op de Facebook pagina komen leuke recepten voorbij en kunnen de deelnemers kletsen over van alles. Kortom een aanrader.

Swipe voor meer reviews

Twijfel niet langer en schrijf je vandaag nog in

''De pitch''

We lijken te accepteren dat het bereiken en behouden van een sterk fysiek een gelopen race is. Een race die we nooit meer kunnen winnen.

Dus gaan we op zoek naar “hacks”.
Trucjes die een gezond lijf tóch mogelijk maken.
Foefjes die gouden bergen beloven, zonder enige moeite te hoeven doen.

Maar inmiddels weet jij dat dit niet bestaat. Er is geen shortcut naar een gezond gewicht. Veel is al uitgeprobeerd, vrijwel altijd zonder langdurig resultaat.

Het moet anders.

Het kan ook anders.

De waarheid is altijd simpel. Ik ben er voor 99% zeker van dat je alles al weet. Je kan het je alleen haast niet voorstellen dat het zo eenvoudig is.
En je mist het plan bij de informatie.

In dit programma krijg je het allebei. De kennis, èn de volledige uitwerking.

''Voeding. Reflectie. Training. Ontspanning''

Word weer blij van je spiegelbeeld. En ga 2022 rocken!

Hoe ziet het programma er uit?

Leer van de fouten die honderden mensen voor jou hebben gemaakt (inclusief ikzelf)

Jaarlijks helpen wij honderden mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Bijna allemaal hebben ze de zelfde fouten gemaakt.
Te hard gewerkt, te veel gedaan voor anderen, zichzelf structureel weggecijferd en daardoor kilo’s aangekomen.
Vervolgens van alles geprobeerd wat niet werkt, om ten slotte terug te komen aan het begin, gezond eten en bewegen.

Als diëtist en Personal Trainer heb ik de vakinhoudelijke kennis in huis. Als mens heb ik bovenstaande fouten ook doorlopen. Waardoor ik me goed kan inleven in jouw situatie en mijn eigen ervaring ook kan meenemen.

De prijs

Als je tot hier bent gekomen, weet je eigenlijk al wat er gaat gebeuren: JIJ GAAT DIT DOEN.

Je interesse is gewekt. Je voelt misschien wel dat dit precies is wat je nodig hebt.

Er zal hoogstwaarschijnlijk een stemmetje in je hoofd zitten wat zegt: Niet nu! Geen tijd. Te druk voor de feestdagen. 1 januari begin ik.

Weet dan dat er nooit een perfect moment is. Je pakt het moment vast, en máákt het perfect.

Het is een hele kleine investering. Mogelijk een fractie van wat je eerder hebt uitgegeven. En het aanbod geldt maar 2 weken. Omdat jij en ik weten: van uitstel, komt afstel.

De training is zó beknopt, dat je vrijwel direct aan de slag kunt gaan. En bedenk je hoeveel effect de implementatie van slechts enkele veranderingen zal hebben.

Start vandaag nog.